Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη μετά τις κινητοποιήσεις για την ακρίβεια - Έσπασαν τζαμαρίες - Έγιναν προσαγωγές

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη μετά τις κινητοποιήσεις για την ακρίβεια - Έσπασαν τζαμαρίες - Έγιναν προσαγωγές
Φθορές προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των μαζικών κινητοποιήσεων της Θεσσαλονίκης άγνωστοι, επί της Τσιμισκή

Επεισόδια με μολότοφ και χημικά ξέσπασαν πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων για την ακρίβεια.
Επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του Εργατικού Κέντρου, περί τις 12.30 κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών σε απάντηση. Ακολούθησε πετροπόλεμος και χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης στη Ρωμαϊκή Αγορά και οι οδομαχίες συνεχίστηκαν μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday, η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές. Κάποια άτομα μπήκαν σε καταστήματα για να αποφύγουν την προσαγωγή, όμως εντοπίστηκαν από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ, που τους πέρασαν χειροπέδες.

Έσπασαν τζαμαρίες και βιτρίνες

Φθορές προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των μαζικών κινητοποιήσεων της Θεσσαλονίκης άγνωστοι, επί της Τσιμισκή.
Άτομα από το μπλοκ των διαδηλωτών του αντιεξουσιαστικού χώρου προκάλεσαν φθορές, σπάζοντας τη τζαμαρία γνωστού καταστήματος κοσμημάτων, ενώ βρισκόταν μέσα η πωλήτρια. Επίσης έσπασαν τις κάμερες δύο τραπεζών στην Τσιμισκή και το ATM τράπεζας στην Ίωνος Δραγούμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr στην ίδια τράπεζα επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στις κάμερες ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης