Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Κωνσταντινούπολη ο Μπακογιάννης – Συνάντηση με Imamoglu στις 5/611

Στην Κωνσταντινούπολη ο Μπακογιάννης – Συνάντηση με Imamoglu στις 5/611
Την Κυριακή 6/11 θα εγκαινιάσουν από κοινού, ένα νέο πάρκο το οποίο θα λάβει τιμητικά το όνομα «B40»,στο Bakirkoy Costal Area

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο δήμαρχος Αθηναίων, Κωστας Μπακογιάννης, και θα συναντηθεί τόσο το απόγευμα του Σαββάτου 5/11, όσο και την Κυριακή 6/11 με τον Τούρκο ομόλογό του, Ekrem Imamoglu, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων (B40 Balkan Cities Network Summit) που θα φιλοξενήσει τον Ιανουάριο η Αθήνα.
Ενόψει της πρώτης συνόδου  του B40 Balkan Cities Network Summit, το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου του '21 σε ιδρυτική σύνοδο στην Κωνσταντινούπολη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Ekrem Imamoglu, θα έχουν το απόγευμα του Σαββάτου 5/11 προπαρασκευαστική συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη, στο Istanbul Planning Agency Florya.
Την Κυριακή 6/11 θα εγκαινιάσουν από κοινού, ένα νέο πάρκο το οποίο θα λάβει τιμητικά το όνομα «B40», στο Bakirkoy Costal Area. Θα μιλήσουν και οι δυο δήμαρχοι.

Τον Ιανουάριο στην Αθήνα η πρώτη σύνοδος

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει τον Ιανουάριο την πρώτη σύνοδο του B40 Balkan Cities Network Summit.
Σκοπός του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων είναι η ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού, της βιώσιμης ανάπτυξης, της οικονομίας και της καινοτομίας, αλλά και η ενίσχυση της ειρήνης και της δημοκρατίας στην περιοχή των Βαλκανίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης