Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη 9/11, λόγω 24ωρης απεργίας

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη 9/11, λόγω 24ωρης απεργίας
Στην απεργία συμμετέχουν και τα μπλε λεωφορεία με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη

Χωρίς Μετρό και Τραμ θα μείνει η Αθήνα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη, καθώς τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων ηλεκτροδηγών στα δύο μέσα μεταφοράς αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «οι οικονομικές επιπτώσεις, λόγω των αλλεπάλληλων κρίσεων, σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση του ενεργειακού κόστους και την ακρίβεια, έχουν οδηγήσει τον κόσμο της μισθωτής εργασίας σε αδιέξοδο.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, απαιτείται η λήψη ουσιαστικών αποφάσεων, ώστε να κρατηθεί όρθια η κοινωνία».
«Οι Ηλεκτροδηγοί της ΣΤΑ.ΣΥ., ως αναπόσπαστο μέρος της ίδιας κοινωνίας και σε ένα τέτοιο εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον διεκδικούμε, την άμεση πρόσληψη ικανού αριθμού εργαζομένων, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε με επάρκεια στις νέες απαιτήσεις λόγω των επεκτάσεων του δικτύου».
Υπενθυμίζεται πως στην απεργία συμμετέχουν και τα μπλε λεωφορεία με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης