Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φυλάκιση 10 μηνών και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον Βασίλη Τσιάρτα για ομοφοβικές δηλώσεις στα social media

Φυλάκιση 10 μηνών και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον Βασίλη Τσιάρτα για ομοφοβικές δηλώσεις στα social media
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε μηνυθεί από την πρόεδρο του Σωματείου Διεμφυλικών και η υπόθεσή του εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών

Σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή για μία τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017 στα social media καταδικάστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε μηνυθεί από την πρόεδρο του Σωματείου Διεμφυλικών και η υπόθεσή του εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Οι επίμαχες δηλώσεις 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τσιάρτας είχε ταχθεί κατά της νομοθέτησης του δικαιώματος αλλαγής ταυτότητας φύλου.
Ειδικότερα είχε αναφέρει σε ανάρτησή του: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα» (3.10.2017).
Μάλιστα, συνέχισε μία μέρα μετά, γράφοντας «για μένα ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Οσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν, δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό… Ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης