Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πετράλωνα: Μήνυση παιδιών κατά γονέων για σεξουαλική κακοποίηση - Καταγγελίες για πάρτι βιασμών από τον πατέρα

Πετράλωνα: Μήνυση παιδιών κατά γονέων για σεξουαλική κακοποίηση - Καταγγελίες για πάρτι βιασμών από τον πατέρα
Πρόκειται για τρία αδέλφια που το 2017 υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση όχι μόνο από τον πατέρα, αλλά και από συγγενικά πρόσωπα που συμμετείχαν σε πάρτι που εκείνος

Νέα υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φόρα στα Πετράλωνα, όπου παιδιά καταγγέλουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση.
Πρόκειται για τρία αδέλφια που το 2017 υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα, όχι μόνο από τον πατέρα, αλλά και από συγγενικά πρόσωπα που συμμετείχαν σε πάρτι που εκείνος.
Τα δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 ετών το κορίτσι σήμερα, προχώρησαν σε μήνυση και καταγγέλλουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, όταν ήταν ανήλικοι.
Η δικηγόρος του κοριτσιού, Δ. Πλαστήρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον ΣΚΑΪ , υπογράμμισε ότι τα τρία ανήλικα το 2017 παιδιά της οικογένειας υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα, το ένα παιδί καταγγέλλει και βιασμό από τον πατέρα και από αρκετούς άλλους που έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και κάποιον εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο, δεν τα εξέδιδαν, ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι στα οποία βίαζαν τον ανήλικο και σύμφωνα με όσα έχει καταγγέλλει το ένα από τα παιδιά, ο ένας βιασμός είχε γίνει παρουσία της μητέρας.
«Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία», ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι τα παιδιά που βιάστηκαν είναι τρία αδέρφια, εκ των οποίων το ένα είναι ακόμη ανήλικο και μάλιστα, όλα αυτά γίνονταν εν γνώσει της μητέρας τους, κατά της οποίας έχουν υποβάλλει μήνυση.
Πάντως,σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής, η πρώτη καταγγελία έγινε το 2018 από το ανήλικο τότε αγόρι και φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι ήταν θύμα βιασμού ο ίδιος και η  αδερφή του από τον πατέρα και συγγενικά του πρόσωπα, καθώς και άλλα 17 άτομα, μερικοί εκ των οποίων είιχαν ταυτοποιηθεί και κληθεί για κατάθεση, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν είχαν προκύψει σαφή ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους βιασμούς.
Το αγόρι εξομολογήθηκε τι συνέβαινε σε προσφιλές του πρόσωπο και στις καταθέσεις του στη ΓΑΔΑ, ενώ σύμφωνα με τη δικηγόρο, δεχόταν απειλές από τη μητέρα να σταματήσει τις καταγγελίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης