Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ με τον θάνατο του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη στην Κυψέλη – Είχε μώλωπες και αίμα στο στόμα

Θρίλερ με τον θάνατο του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη στην Κυψέλη – Είχε μώλωπες και αίμα στο στόμα
Στην υπόθεση μπήκε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ για να προχωρήσουν οι έρευνες θα πρέπει αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία-νεκροτομή

Συγκλονισμένοι είναι οι κύκλοι της εκκλησίας, αλλά και οι πιστοί της ενορίας του στο Χαλάνδρι – όπου λειτουργούσε – από τον θάνατο του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Πλατεία Αμερικής, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Στην υπόθεση μπήκε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ για να προχωρήσουν οι έρευνες θα πρέπει αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία-νεκροτομή.
Ο 53χρονος αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος με την ζώνη του, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία – βρέθηκαν μώλωπες στο σώμα του, ενώ στο στόμα του υπήρχε αίμα – που να οδηγούν τους αστυνομικούς να εξετάζουν και άλλα σενάρια, όπως την εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekklisiaonline.gr ο ιερέας, τον οποίο αναζητούσαν από την Δευτέρα, ήταν 63 ετών και η μητέρα του και ο αδερφός του ζουν στο Άργος.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης