Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 12χρονης: Στη φυλακή ο 36χρονος που εργαζόταν σε νοσοκομείο

Υπόθεση 12χρονης: Στη φυλακή ο 36χρονος που εργαζόταν σε νοσοκομείο
Έξι οι προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης
Σχετικά Άρθρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος φέρεται να βίασε την 12χρονη από τον Κολωνό.
Ο 36χρονος κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με τη 12χρονη έναντι αμοιβής, μετά τη σύλληψή του και απολογία του στην ανακρίτρια στις 17/10, παρέμενε με περιοριστικούς όρους στο σπίτι του, καθώς είχε προκύψει διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του. Το δικαστικό Συμβούλιο κλήθηκε να λύσει την διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στην ανακρίτρια της υπόθεσης και τον εισαγγελέα ως προς την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.
Οι δικαστές του Συμβουλίου που εξέτασαν την υπόθεση του 36χρονου, εργαζόμενου σε δημόσιο νοσοκομείο, υιοθέτησαν την άποψη που είχε διατυπώσει ο εισαγγελέας, ο οποίος είχε ζητήσει να οδηγηθεί και αυτός στην φυλακή, όπως έγινε και με τους άλλους δύο κατηγορούμενους για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Σημειώνεται ότι η ανακρίτρια της υπόθεσης είχε διατυπώσει τη θέση ότι ο 36χρονος δεν πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή, κρίνοντας ότι τα στοιχεία σε βάρος του δεν είναι επαρκή.
Το Συμβούλιο για την απόφαση φαίνεται να έλαβε υπόψη του το γεγονός ότι ο 36χρονος είχε αναγνωριστεί από την ανήλικη και φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.
Πλέον, προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση είναι συνολικά έξι πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης