Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ ένας 54χρονος που συνομιλούσε με την ανήλικη - Αναμένονται νέες συλλήψεις

Υπόθεση 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ ένας 54χρονος που συνομιλούσε με την ανήλικη - Αναμένονται νέες συλλήψεις
Αναμένονται και νέες συλλήψεις για την υπόθεση
Σχετικά Άρθρα

Στη ΓΑΔΑ προσήλθε ακόμη ένας άνδρας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες και αναμένονται νέες συλλήψεις.
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 54χρονος στη ΓΑΔΑ, ο οποίος αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε και ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.
Ο 54χρονος ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Νέα κατάθεση της 12χρονης – Έρχονται συλλήψεις

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει η ανήλικη, αναγνωρίζοντας άτομα που έχει ήδη ταυτοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ.
Μάλιστα, αναμένονται και νέες συλλήψεις για την υπόθεση τις επόμενες ώρες, ενώ ήδη δέκα άτομα έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως αναφέροντας πως είχαν διαδικτυακή συνομιλία με την ανήλικη, αν και υπάρχουν στοιχεία για συνάντηση τριών από αυτούς μαζί της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης