Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιές σε επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου και σε ναυπηγείο στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιές σε επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου και σε ναυπηγείο στη Θέρμη
Στο ναυπηγείο κάηκαν δύιο σκάφη - Το ένα είναι το καραβάκι "Κωνσταντής" που εκτελεί τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τις ακτές του Θερμαϊκού Κόλπου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τόσο σε επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στα δυτικά της πόλης, όσο και σε ναυπηγείο, παραπλεύρως της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στην ανατολική πλευρά του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, στις 23:00, ενώ η δεύτερη στο ναυπηγείο λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Τρίτης 25/10.
Συγκεκριμένα, η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης με είδη συσκευασίας και εκτυπώσεων, χωρίς να υπάρχουν εκείνη την ώρα εργαζόμενοι στους χώρους της. Για την κατάσβεση , λόγω των εύφλεκτων υλικών, επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Κάηκαν δύο σκάφη

Η δεύτερη πυρκαγιά στη 1 μετά τα μεσάνυχτα σε ιδιωτικό ναυπηγείο στην περιοχή ΙΚΕΑ και κάηκαν δύο σκάφη, το ένα εκ των οποίων είναι το καραβάκι "Κωνσταντής" που εκτελεί τους θερινούς μήνες τα δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τις ακτές του Θερμαϊκού Κόλπου.
Η πυρκαγιά, όπως έγινε γνωστό, ξεκίνησε σε επιβατηγό σκάφος και επεκτάθηκε σε παρακείμενο, ενώ για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα που παραμένουν στο σημείο για προληπτικούς λόγους.
πρ_8.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης