Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κολωνός: Στο μικροσκόπιο 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση σοκ της 12χρονης - Ποιοι πήγαν στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως

Κολωνός: Στο μικροσκόπιο 367 συνομιλίες - Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση σοκ της 12χρονης - Ποιοι πήγαν στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως
Στο μεταξύ, ένας άνδρας 43 ετών, που προσήλθε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ταυτοποιήθηκε, όπως ανέφερε τον περασμένο Ιούνιο, συνομίλησε με ένα άτομο το οποίο προσομοιάζει στην 12χρονη
Σχετικά Άρθρα

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του Κολωνού καθώς οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμων που είχαν κλείσει ραντεβού και είχαν βρεθεί για να βιάσουν την κοπέλα.
Στο “μικροσκόπιο” της αστυνομία 367 καταγεγραμμένες συνομιλίες που ξεκίνησαν τον Μάιο.
Στο μεταξύ, ένας άνδρας 43 ετών, που προσήλθε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ταυτοποιήθηκε, όπως ανέφερε τον περασμένο Ιούνιο, συνομίλησε με ένα άτομο το οποίο προσομοιάζει στην 12χρονη. Τις τελευταίες ώρες άλλος ένας 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οποίος ανέφερε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.
Και οι δύο έδωσαν κατάθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δημογλίδου: Δεν προκύπτει ολιγωρία από το ΑΤ Κολωνού

Σχετικά με τα όσα λέγονται περί καθυστερήσεις στην εξιχνίαση της υπόθεσης η κ. Δημογλίδου σημείωσε ότι το εγκληματολογικό έχει συγκεκριμένη διαδικασία για την ταυτοποίηση στοιχείων, ενώ τόνισε ότι πρέπει να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην κατηγορηθούν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.
Σχετικά με αυτούς που προσέρχονται αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής όλοι έχουν υποστηρίξει ότι είχαν συνομιλία, πιθανόν με την 12χρονη, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.
Η κ. Δημογλίδου σημείωσε ακόμα ότι για όλους όσοι φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση τα στοιχεία θα βγαίνουν στο φως.
Αναφέρθηκε και στην πιθανή εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση σημειώνοντας ότι με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου ξεκίνησε πειθαρχικός έλεγχος, ενώ ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν τα στοιχεία του, καθώς όπως είπε πρέπει να δοθούν από την Ανακρίτρια.
Για τα περί ολιγωρίας από το ΑΤ Κολωνού, ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει καθώς πήραν κατάθεση από την μητέρα την ημέρα που έκανε την καταγγελία και άνοιξε φάκελος για την υπόθεση.
Μάλιστα, όπως είπε τους πρότειναν να τους μεταφέρουν οι ίδιοι στο Ανηλίκων, ωστόσο δεν δέχθηκαν και είπαν ότι θα πάνε μόνοι τους.
Με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας δεν προκύπτει ολιγωρία από το ΑΤ Κολωνού, σημείωσε η κ. Δημογλίδου.
Για το αν έχει γίνει έλεγχος σε οίκους ανοχής, απάντησε ότι γίνεται έλεγχος σε όλα τα μέρη που έχει υποδείξει το παιδί, τονίζοντας ότι έχει γίνει έρευνα σε οίκο ανοχής αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή στην υπόθεση.
Σχετικά με την διαρροή στοιχείων για την υπόθεση η κ. Δημογλίδου ανέφερε ότι μέχρι και το σημείο που τέλειωσε η προανάκριση δεν υπήρξε διαρροή.
Από την στιγμή που κλήθηκαν οι πρώτοι κατηγορούμενοι είχαμε διαρροή, καθώς όπως είπε στοιχεία δίνονται στους δικηγόρους.
Αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μετέβη ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει το 33 χρονο κρατούμενο, ο οποίος δούλευε σε φαρμακαποθήκη και να αποφανθεί αν πρέπει να οδηγηθεί ή όχι σε ψυχιατρικό κατάστημα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης