Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι: Δεν μπορούσα να πιώ ούτε νερό

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις που διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι: Δεν μπορούσα να πιώ ούτε νερό
Πρηζόταν το στομάχι μου τόσο πολύ, που δεν μπορούσα ούτε νερό να πιώ εξομολογείται η Τζίνα Ντρούλις

Η Τζίνα Ντρούλις διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε με θάρρος ψυχής σχετικά με την μάχη που καλείται να δώσει, ενώ πέρασε και τα δικά της μηνύματα.

«Δεν μπορούσα ούτε νερό να πιώ»

Η παρουσιάστρια εξηγεί πώς, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, έμαθε ότι έχει καρκίνο: «Το πρώτο δείγμα ότι δεν είμαι καλά το πήρα λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μου, πριν από πέντε μήνες, κάτι που ακόμη δεν έχω αποδεχτεί, και μετά προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πατέρα μου. Άρχισα να νιώθω ένα φούσκωμα στο στομάχι και θεώρησα ότι ήταν από τη στενοχώρια μου. Το καλοκαίρι ένιωθα το στομάχι μου πρησμένο και δεν μπορούσα να φάω πολύ.
Μέχρι που το πρήξιμο άρχισε σε όλο μου το σώμα, πήγα στον γιατρό μου και μου έγραψε εξετάσεις γιατί είχα πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και μπήκα εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μεταξά. Έκανα βιοψία στο συκώτι και γύρισα σπίτι περιμένοντας τα αποτελέσματα, που βγήκαν την προηγούμενη Πέμπτη. Πρηζόταν το στομάχι μου τόσο πολύ, που δεν μπορούσα ούτε νερό να πιώ. Η βιοψία βγήκε και μου βρήκαν μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι σε μεγάλο όγκο. Έχω κάνει ήδη την πρώτη χημειοθεραπεία».

«Οι δύο φορές που έκλαψα»

Η Τζίνα Ντρούλις, περιγράφει τη συγκινητική στιγμή που βίωσε όταν έκανε βιοψία και δίνει τα δικά της αισιόδοξα μηνύματα, λέγοντας ότι είναι έτοιμη να παλέψει και μέσα από την περιπέτειά της να γίνει καλύτερος άνθρωπος.
«Για να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που βιώνω τον καρκίνο έκλαψα ένα λεπτό, όταν τη στιγμή της βιοψίας ένιωσα να με χαϊδεύει τρυφερά στο χέρι η νοσηλεύτρια και ένιωσα μια μεγάλη ευαισθησία, και τη δεύτερη φορά που έκλαψα ήταν όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο και δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου για να μην τους στενοχωρήσω. Εγώ είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, είναι μια αρρώστια όπως όλες οι άλλες, και νιώθω πολύ δυνατή! Το θέμα είναι να κάνουμε πρόληψη, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνω. Πλέον βλέπω τη ζωή διαφορετικά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά και να μη μας παίρνει από κάτω!» υπογραμμίζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης