Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 12χρονης: Στην Ανακρίτρια τη Δευτέρα 17/10 ο 33χρονος - Ταυτοποιήσεις ατόμων

Υπόθεση 12χρονης: Στην Ανακρίτρια τη Δευτέρα 17/10 ο 33χρονος - Ταυτοποιήσεις ατόμων
Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άτομα για συνομιλίες με τη 12χρονη
Σχετικά Άρθρα

Τη Δευτέρα 17/10 θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση της 12χρονης.
Ο 33χρονος συνελήφθη  από την αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς κατηγορείται για γενετήσια πράξη με την ανήλικη έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
Ο  άνδρας κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στα Σεπόλια και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Ο συλληφθείς φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους "πελάτες" του Ηλία Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον 10 έτη κάθειρξη
Παράλληλα, τη Δευτέρα 17/10 θα απολογηθεί και η μητέρα του παιδιού, 
ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες  προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ταυτοποιήσεις

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άτομα για συνομιλίες με τη 12χρονη στην διαδικτυακή εφαρμογή.
Πρόκειται για δύο άνδρες, 36 και 35 ετών, σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.
Και οι δύο δήλωσαν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.
Εξακριβώθηκε ότι τα στοιχεία τους αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η ανήλικη στην διαδικτυακή εφαρμογή και κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, έτσι ώστε να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης