Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αλέξης Κούγιας κατά Σπίρτζη – «Δεν περίμενα ότι θα εκμεταλλευτεί την υπόθεση της 12χρονης - Αγράμματοι νομικά πολιτικοί»

Αλέξης Κούγιας κατά Σπίρτζη – «Δεν περίμενα ότι θα εκμεταλλευτεί την υπόθεση της 12χρονης - Αγράμματοι νομικά πολιτικοί»
Ειδικότερα, ο κ. Κούγιας αναφέρεται στις δηλώσεις που συνδέουν την τραγωδία της 12χρονης στον Κολωνό με την υπόθεση Λιγνάδη και προαναγγέλλει αγωγές «σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο τόσο εις βάρος του κου Σπίρτζη, όσο και εις βάρος του οιουδήποτε που τόλμησε ή θα τολμήσει στο μέλλον να επαναλάβει αυτή την παράνομη συμπεριφορά»

Σφοδρή επίθεση αυτή τη φορά κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστου Σπίρτζη, εξαπολύει ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για απαράδεκτες ηθικά και νομικά δηλώσεις του.
Ειδικότερα, ο κ. Κούγιας αναφέρεται στις δηλώσεις που συνδέουν την τραγωδία της 12χρονης στον Κολωνό με την υπόθεση Λιγνάδη και προαναγγέλλει αγωγές «σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο τόσο εις βάρος του κου Σπίρτζη, όσο και εις βάρος του οιουδήποτε που τόλμησε ή θα τολμήσει στο μέλλον να επαναλάβει αυτή την παράνομη συμπεριφορά».
Μιλώντας μάλιστα για «αγράμματους νομικά πολιτικούς» ο κ. Κούγιας σε ανακοίνωσή του αναφέρει για τον κ. Σπίρτζη: «Χθες ένας πολιτικός, τον οποίον εκτιμώ και δεν περίμενα ποτέ ότι θα εκμεταλλευτεί πολιτικά αυτή την τραγωδία, τόλμησε να αναφέρει ότι «υπάρχει κίνδυνος συγκαλύψεως αυτής της τραγωδίας από τη Δικαιοσύνη, αφού εκεί εκκρεμεί η υπόθεση πλέον, όπως έγινε και με την υπόθεση Λιγνάδη» δηλαδή ότι η απόφασις για την υπόθεση Λιγνάδη δεν ήταν μια απόφασις, την οποίαν η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη εξέδωσε με την βοήθεια και της προσωπικής μου νομικής επάρκειας, αφού αυτός είναι ο λειτουργηματικός ρόλος ενός έντιμου και επαρκούς δικηγόρου, αλλά ήταν μια απόφασις, η οποία εξεδόθη από την Δικαιοσύνη με παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας».

Και προσθέτει: «Θέλω δε να υπενθυμίσω στον κο Σπίρτζη και στους ομοίους του ότι ο κάθε κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος με το τεκμήριο της αθωότητος μέχρι να εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση, δηλαδή μέχρι να εκδοθεί και απόφασις από τον Άρειο Πάγο, και τον νόμο αυτό ψήφισε ομόφωνα η Βουλή με την ψήφο και του κου Σπίρτζη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης