Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Κολωνού - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου γιου του Μίχου: Με απέλυσαν - Φρικτές και κτηνώδεις οι πράξεις του πατέρα μου

Υπόθεση Κολωνού - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου γιου του Μίχου: Με απέλυσαν - Φρικτές και κτηνώδεις οι πράξεις του πατέρα μου
Σοκάρει ο γιος του κατηγορούμενου: Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου

Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού είναι καταιγιστικές με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ο γιος του 53χρονου, Παναγιώτης Μίχος, ο οποίος είναι δημοσιογράφος, απολύθηκε από την εργασία του.
Την απόφαση αυτή σχολίασε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά “αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη”

Αναλυτικά η ανάρτηση του γιου του 53χρονου

Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;
Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.
Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!
Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη”
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης