Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Συνελήφθη ο πατέρας για ναρκωτικά - Αναμένονται νέες συλλήψεις

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Συνελήφθη ο πατέρας για ναρκωτικά - Αναμένονται νέες συλλήψεις

Για την υπόθεση της 12χρονης έχει ήδη συλληφθεί η μητέρα, ένας 53χρονος και ένας 42χρονος, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι οι είχαν σεξουαλικές επαφές με το κορίτσι

Σχετικά Άρθρα

(upd 2) Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε η 12χρονη, μαθήτρια της ΣΤ' Δημοτικού, στον Κολωνό. Μετά τη σύλληψη της 37χρονης μητέρας (φέρεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση) του 53χρονου Ηλία Μίχου και 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη (κατηγορούνται -μεταξύ άλλων- για τον βιασμό της 12χρονης), το βράδυ της Τετάρτης (12/10/2022) συνελήφθη και o πατέρας της ανήλικης (για υπόθεση ναρκωτικών).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έρευνας των Αρχών, στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.
Πάντως, αναμένεται πως θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας, όσο η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πιθανό να γίνουν συλλήψεις και από το περιβάλλον του 53χρονου.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα βρίσκονται σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ τα δύο ενήλικα είναι με τη γιαγιά τους.

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας της 12χρονης

Ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση άσκησε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης σε βάρος του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.
Ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού συνελήφθη την Τετάρτη (12/10/2022), σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών».
Ο 42χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 26 Οκτωβρίου.
Το δικαστήριο μετά την αναβολή της δίκης διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος.

Ενώπιον της ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης μετάγεται σήμερα (13/10/2022) στον εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζει τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της κόρης της.
Η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της 37χρονης, μητέρας οκτώ παιδιών, είναι αντίστοιχη με εκείνη που βαρύνει τον ήδη προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο. Ο καταστηματάρχης με σωρεία στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνεται πως «διέθετε» μέσω του διαδικτύου το σώμα της 12χρονης σε ενδιαφερόμενους να έχουν καταναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις με το ανήλικο παιδί.
Σύμφωνα με νομικούς, η κατηγορία σε βάρος της μητέρας θα μπορούσε να αφορά όχι μόνο ενεργό συμμετοχή της στην εμπορία του παιδιού και τη νομή των «αμοιβών», αλλά ακόμη και την «ανοχή» που ίσως επεδείκνυε, ουσιαστικά την διευκόλυνση σε όσα διαλαμβάνονταν σε βάρος του παιδιού της, από τον εργοδότη της ίδιας.
Δικαστικές πηγές υιοθετώντας το σκεπτικό έμπειρων αξιωματικών τονίζουν πως το κοριτσάκι φαίνεται πως όχι μόνο ήταν ελεύθερο να κυκλοφορεί ως αργά τη νύχτα, αλλά χρησιμοποιούσε ακριβά αντικείμενα, κινητό, ποδήλατο και άλλα, χωρίς να ανησυχούν όλα αυτά τη μητέρα.
Η γυναίκα είχε τεθεί στο στόχαστρο της Αστυνομίας αμέσως μετά την καταγγελία της φρικώδους υπόθεσης, καθώς η εν γένει συμπεριφορά της φαίνεται να προβλημάτισε τις Αρχές που την θεώρησαν «αφύσικη» ή δυσανάλογα ψύχραιμη ή ύποπτη έναντι συγκεκριμένων ορατών δεδομένων σε σχέση με το κοριτσάκι.

Αρνείται τις κατηγορίες, η μητέρα

Η 37χρονη αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε τα όσα περνούσε η κόρη της στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου.
Ωστόσο εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα που δίνει ο Μίχος μέσω του δικηγόρου του, καθώς υποστηρίζει ότι η μητέρα γνώριζε. Ειδικότερα, ο Βασίλης Χρονόπουλος, ανέφερε -μιλώντας στον Ant1- ότι ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι «η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη και τον εκβίαζε να της δίνει λεφτά για να μην αποκαλύψει όσα γίνονταν».
«Ρητά και κατηγορηματικά έχει πει πως δεν υπάρχει καμία σχέση και σεξουαλική επαφή με άλλο ανήλικο. Τώρα αν προκύψει κάτι στην πορεία…», τόνισε ο δικηγόρος. Σχετικά με τους δύο συλληφθέντες για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, ο κ. Χρονόπουλος απάντησε ότι «και οι δύο έχουν δηλώσει ότι ο ένας δεν γνώριζε τον άλλον».

Γιαγιά 12χρονης: Είναι δυνατόν η μάνα να πουλήσει το παιδί της για 20 ευρώ;

Πλήρη κάλυψη στην 37χρονη κόρη της παρέχει η μητέρα της και γιαγιά της 12χρονης.
«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ…Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπανε γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα. Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήτανε δυνατόν; Για 20 ευρώ;
Εδώ πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα η γυναίκα του και δεν τα δέχτηκε δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν; Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουνε. Είναι δυνατόν να συλλάβουνε τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πως να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης