Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη Φιλιππίδη - Δημητρακόπουλος: Αδίστακτη ψεύτρα η πρώτη καταγγέλλουσα με την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια

Δίκη Φιλιππίδη - Δημητρακόπουλος: Αδίστακτη ψεύτρα η πρώτη καταγγέλλουσα με την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια
Η Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα είπε ότι ουδέποτε συνάντησε την πρώτη μηνύτρια

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ζέτας Μακρυπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία. Ο κ. Δημητρακόπουλος χαρακτήρισε την πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε για βιασμό τον κατηγορούμενο ηθοποιό ως "αδίστακτη ψεύτρα με την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια".
"Η κα Ζέτα Μακρυπούλια διέψευσε την πρώτη καταγγέλλουσα, η οποία έλεγε ότι τον Σεπτέμβριο του 2008 ο Πέτρος Φιλιππίδης με χειρονομία τη βίασε. Και πρότεινε ως αυτήκοο και αυτόπτη μάρτυρα την κ. Μακρυπούλια. Έλεγε ότι συνάντησε στις τουαλέτες την κ. Μακρυπούλια μετά τον βιασμό και ότι εκείνη της είπε "Α, εσύ είσαι η κοπέλα που θα έρθεις, το έβδομο πρόσωπο στη θεατρική παράσταση. Η Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα είπε ότι ουδέποτε συνάντησε την πρώτη μηνύτρια, ουδέποτε της είπε ότι θα είναι το έβδομο πρόσωπο στην παράσταση, κανένα διάλογο δεν είχε μαζί της, δεν την γνωρίζει" είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και συνέχισε:
"Όπως αντιλαμβάνεστε, κονιορτοποιήθηκε και αποδομήθηκε η αξιοπιστία της πρώτης καταγγέλλουσας. Είναι μια αδίστακτη ψεύτρα, με την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια και των υπολοίπων ηθοποιών. Δεν υπήρξε ποτέ ρόλος, τον οποίο της υποσχέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση με την Ζέτα Μακρυπούλια στις τουαλέτες. Όλα αυτά είναι αδίστακτα ψεύδη".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης