Κοινωνία

Σεπόλια - κακοποίηση 12χρονης: Στον ανακριτή ο 53χρονος μαστροπός – Στα χέρια των αστυνομικών και ο 42χρονος

Σεπόλια - κακοποίηση 12χρονης: Στον ανακριτή ο 53χρονος μαστροπός – Στα χέρια των αστυνομικών και ο 42χρονος
Ο 53χρονος και ο 42χρονος κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα

Στον ανακριτή για να απολογηθεί θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα 10/10, ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε για 12χρονη στα Σεπόλια, αναρτώντας μάλιστα στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης.
Ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 7/10 από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με τον 42χρονο φίλο του και κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα, αρνείται τις κατηγορίες.
Σε βάρος του 53χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
Οι συλληφθέντες που ήδη οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Τι βρέθηκε στην κατοχή του 53χρονου

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.
elas_3.JPG

Η υπόθεση

Μετά από καταγγελία της μητέρας της 12χρονης στις αρχές Αυγούστου, ξεκίνησαν αστυνομικές έρευνες βάζοντας στο μικροσκόπιο τον 53χρονο.
Η ανήλικη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος υπό την απειλή όπλου τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά, ενώ επίσης την εξέδιδε. Αυτά, κατά πληροφορίες, συνέβαιναν από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο.
Μάλιστα, βιντεοσκοπούσε την ανήλικη κατά τις σεξουαλικές πράξεις και την αναρτούσε σε ψεύτικα προφιλ που είχε δημιουργήσει στα social media. Οι αστυνομικοί μέσα από τα ψεύτικα προφίλ του δράστη βρήκαν πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης, αλλά συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που τον πλήρωναν για να συνευρεθούν με τη 12χρονη. Πάνω από 200 άτομα επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης