Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας προς Όθωνα Παπαδόπουλο: Να λύσουμε τις διαφορές μας πρόσωπο με πρόσωπο - Τον παρακαλώ να σταματήσει τα πρωινάδικα

Κούγιας προς Όθωνα Παπαδόπουλο: Να λύσουμε τις διαφορές μας πρόσωπο με πρόσωπο - Τον παρακαλώ να σταματήσει τα πρωινάδικα
Ο κ. Κούγιας στην επιστολή του ζητά από τον πρώην δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, να σταματήσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ του ζητά να έχουν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους

Δημόσια επιστολή απέστειλε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωτζίνας, όπου απευθύνεται στον Όθωνα Παπαδόπουλο.
Ο κ. Κούγιας στην επιστολή του ζητά από τον πρώην δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, να σταματήσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ του ζητά να έχουν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους.
«Ως εμπειρότερος και μεγαλύτερος σε ηλικία δικηγόρος θέλω να παρακαλέσω τον κ. Παπαδόπουλο να ακούσει αυτή την έκκλησή μου και, αν δημιουργήθηκαν κάποιες μεταξύ μας διαφορές, αυτές μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο με μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι μέσω “πρωινάδικων” και “μεσημεριανάδικων” που έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δημόσια εικόνα εκατοντάδων αξιόλογων ανθρώπων», αναφέρει.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

“Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο.
Θέλω να τον παρακαλέσω να σταματήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στους διοργανωτές των λαϊκών δικαστηρίων εις βάρος της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν και να διαιωνίζουν την παράνομη κακοποίηση της αλήθειας εις βάρος της εντολέως μας, χρησιμοποιώντας με κακόβουλο τρόπο την επαγγελματική μας οντότητα και προσωπικότητα.
Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα πρόσωπα μη έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσουν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, λόγω της δικής μου απόλυτης επιλογής να μην νομιμοποιώ με την παρουσία μου αυτήν την παράνομη συμπεριφορά τους εις βάρος της κας κατηγορουμένης, κατάφεραν και δημιούργησαν εντέχνως μια δήθεν προσωπική μας αντιπαράθεση, εξασφαλίζοντας μια ανέξοδη για αυτούς μεγάλη τηλεθέαση.
Αυτή η αντιπαράθεση δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση την εντολέα μας, αλλά συγχρόνως μας εκθέτει και τους δύο και δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που θα περίμεναν 6 μήνες να τους κλείσουμε ραντεβού στα γραφεία μας, για να μας συναντήσουν, να συζητούν και να αξιολογούν την προσωπικότητα μας.
Σε κάθε περίπτωση ως εμπειρότερος και μεγαλύτερος σε ηλικία δικηγόρος θέλω να παρακαλέσω τον κ. Παπαδόπουλο να ακούσει αυτή την έκκλησή μου και, αν δημιουργήθηκαν κάποιες μεταξύ μας διαφορές, αυτές μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο με μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι μέσω «πρωινάδικων» και «μεσημεριανάδικων» που έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δημόσια εικόνα εκατοντάδων αξιόλογων ανθρώπων”.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο