Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο ο επιβάτης διεθνούς πτήσης που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο ο επιβάτης διεθνούς πτήσης που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών για υπόθεση ναρκωτικών

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο επιβάτης διεθνούς πτήσης που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 41χρονο Τυνήσιο υπήκοο, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 3/10 από αστυνομικούς του αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών για υπόθεση ναρκωτικών.
Η εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε αναβολή και παραμένει υπό κράτηση.
Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε εκτελούσε πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Τύνιδα και ο ίδιος, πιθανότητα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και αγνοούσε τις υποδείξεις του προσωπικού του αεροσκάφους για να συμμορφωθεί.
Έτσι, ο κυβερνήτης προσγείωσε το αεροσκάφος στο πλησιέστερο αεροδρόμιο που ήταν αυτό της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου ο 41χρονος, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι ταξίδευε χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης