Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση κατά του δικηγόρου Μανώλη Παπαδομανωλάκη στα Δικαστήρια Χανίων - Του κάρφωσαν μαχαίρι στο λαιμό

Επίθεση κατά του δικηγόρου Μανώλη Παπαδομανωλάκη στα Δικαστήρια Χανίων - Του κάρφωσαν μαχαίρι στο λαιμό
Ο δικηγόρος που τραυματίστηκε, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και ασκεί τη δικηγορία εδώ και 30 χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, τονίζουν οι συνάδελφοί του

Επίθεση με μαχαίρι εξαπέλυσε ένας κουκουλοφόρος σε δικηγόρο στα Χανιά, και συγκεκριμένα έξω από τα δικαστήρια
Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης έμπαινε στα δικαστήρια Χανίων και δέχτηκε επίθεση από άγνωστο με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24.gr, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης, την ώρα που ο δικηγόρος πήγαινε να ανέβει τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην Εισαγγελία, ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος φορούσε μάσκα και καπέλο ή κράνος, του επιτέθηκε από πίσω και του κάρφωσε στο λαιμό αιχμηρό αντικείμενο.
«Μόλις τον πλησίασε του είπε μια κουβέντα, «εγώ σου το έλεγα ότι θα σου κάνω, θα σου δείξω», κάτι τέτοιο απ΄ότι μας είπαν οι παριστάμενοι», δήλωσε ο κ. Πραματευτάκης
«Ο δικηγορικός Σύλλογος Χανίων καταδικάζει αυτή την εγκληματική επίθεση σε βάρος του συναδέλφου. Ο δικηγόρος είναι συλειτουργός της δικαιοσύνης. Ο δικηγόρος υπηρετεί με δικαιοσύνη και παρρησία τον εντολέα του και προσπαθεί αν δώσει στο δικαστή την πλευρά του εντολέα του από νομικής επιστήμης και ιστορικής αξίας το ποιο είναι το αληθές γι’ αυτόν και συνεπάγεται ότι ο δικηγόρος δεν έχει να κάνει με οποιονδήποτε αντίδικο. Ο δικηγόρος δεν έχει αντίδικο, ο δικηγόρος είναι προασπιστής του δικαίου. Και ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι ένας συνάδελφος συνετός, χαμηλών τόνων», ανέφερε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Χανίων κάνοντας λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό.
Ο δικηγόρος που τραυματίστηκε, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και ασκεί τη δικηγορία εδώ και 30 χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, τονίζουν οι συνάδελφοί του.
«Μάθαμε μόλις το περιστατικό. Νιώθουμε όλοι οι συνάδελφοι αποτροπιασμό για την ενέργεια αυτού του αγνώστου που με κάσκα προσπάθησε να χτυπήσει το συνάδελφό μας, ο οποίος είναι υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας στο σύλλογό μας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για τέτοιου είδους συμπεριφορές», δήλωσε η δικηγόρος Σταυρούλα Παυλαντωνέα.
«Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη και οι προανακριτικοί υπάλληλοι θα κάνουν τη δουλειά τους και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας ενέργειας», συμπλήρωσε η ίδια.

www.bankingnews.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης