Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν 4 άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν 4 άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Σχετικά Άρθρα

Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.
Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και Ο.Π.Κ.Ε. Δράμας, συνέλαβαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα για τρεις (3) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.


Αναλυτικότερα:

Απογευματινές ώρες χθες (09-09-2022), στη δυτική Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν επιβατικό αυτοκίνητο με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας, κατά τον έλεγχο του οποίου διαπιστώθηκε μεταφορά αλλοδαπών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Συνελήφθη ο 21χρονος ομοεθνής τους οδηγός, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Σημειώνεται ότι, για το όχημα μεταφοράς είχε δηλωθεί κλοπή τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους σε όμορη χώρα.
Αργότερα την ίδια μέρα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν επιβατικό όχημα με οδηγό 38χρονο αλλοδαπό, που μετέφερε παράνομα ομοεθνείς του οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Συνελήφθη ο προαναφερόμενος άντρας και κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς.
Βραδινές ώρες χθες (09-09-2022), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Δράμας που μετέβαιναν στη Θεσσαλονίκη για ανάληψη νυχτερινής υπηρεσίας, εντόπισαν Δ.Χ.Ε. μ,ε οδηγό 60χρονο ημεδαπό και συνοδηγό 31χρονο αλλοδαπό, να μεταφέρουν παράνομα αλλοδαπούς που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και το όχημα μεταφοράς κατασχέθηκε.
Οι τέσσερις συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, Θεσσαλονίκης και Μυγδονίας αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης