Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Λογιστής σε αμόκ τράβηξε όπλο κατά εργαζομένου

Θεσσαλονίκη: Λογιστής σε αμόκ τράβηξε όπλο κατά εργαζομένου
« Έσπασε με μια μπουνιά την πόρτα του μαγαζιού του. Κόπηκε στο πόδι και είχε αίματα. Βγήκε με ένα πιστόλι στο χέρι» είπε περίοικος 

Παραλίγο τραγωδία μεταξύ δύο ανδρών στη Θεσσαλονίκη, αν δεν επενέβαινε άμεσα η Αστυνομία, καθώς λογιστής τράβηξε όπλο κατά εργαζομένου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ένας λογιστής κινήθηκε εναντίον εργαζόμενου σε internet cafe.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο λογιστής κινούνταν κατά του εργαζόμενου του internet cafe με σκοπό να τον χτυπήσει. Εκείνος απομακρυνόταν για να γλιτώσει. Ο λογιστής επέστρεψε στο γραφείο του, έσπασε το τζάμι της εισόδου, πήρε ένα πιστόλι και βγήκε στο δρόμο.

«Ήταν απίστευτο αυτό που είδαμε. Έσπασε με μια μπουνιά την πόρτα του μαγαζιού του. Κόπηκε στο πόδι και είχε αίματα. Βγήκε με ένα πιστόλι στο χέρι. Έψαχνε αυτόν που είχαν μαλώσει. Εκείνος έφυγε για να γλιτώσει. Είναι ήσυχο παιδί και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Σαν να είχε τρελαθεί ή σαν να πήρε κάτι. Ευτυχώς που ήρθαν οι αστυνομικοί γρήγορα και τον έβαλαν χειροπέδες. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει» δήλωσε περίοικος.

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο έριξαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες. Εντός του γραφείου του εντόπισαν το πιστόλι που κρατούσε. Αποδείχθηκε ότι ήταν replica.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης