Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρήτη - Ηράκλειο: Συνολικά 50 συλλήψεις στον Αερολιμένα Ηρακλείου για πλαστογραφία εγγράφων

Κρήτη - Ηράκλειο: Συνολικά 50 συλλήψεις στον Αερολιμένα Ηρακλείου για πλαστογραφία εγγράφων

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ελβετία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Σουηδία

Σε 50 συλλήψεις ατόμων στον Αερολιμένα Ηρακλείου που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ελβετία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Σουηδία, προχώρησε η αστυνομία.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 29/8-4/9 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» 50 αλλοδαποί (42 άνδρες και 8 γυναίκες), κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Κατά τον έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα διαφόρων χωρών προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Σουηδία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

Σύλληψη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, συνέλαβαν ένα άτομο που κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, το απόγευμα της Κυριακής 4/9 κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στο όχημα του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια κρότου, 3 γεμιστήρες, 77 φυσίγγια και κάλυκες.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης