Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυψέλη: Γυναίκα αιμόφυρτη και ημίγυμνη σε πεζοδρόμιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τι ερευνά η αστυνομία

Κυψέλη: Γυναίκα αιμόφυρτη και ημίγυμνη σε πεζοδρόμιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τι ερευνά η αστυνομία
Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος στην υπόθεση με την αιμόφυρτη και ημίγυμνη γυναίκα που εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.
Τη γυναίκα εντόπισαν αργά το βράδυ της Κυριακής 4/9 στην οδό Κυψέλης 59, σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι που ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμα κατάσταση.
Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία και μάλιστα, είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, μέχρι  να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας με πτώση από μπαλκόνι, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.
Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 40 ετών και στο πεζοδρόμιο που εντοπίστηκε υπήρχε κόσμος που άκουσε θόρυβο και την εντόπισε αιμόφυρτη και ημίγυμνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε κόσμος στο πεζοδρόμιο ο οποίος άκουσε έναν θόρυβο, γύρισε και είδε αιμόφυρτη τη γυναίκα στο πεζοδρόμιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης