Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο τράπερ Trannos τραυματίστηκε σε τροχαίο - 3 τραυματίες σφοδρής σύγκρουσης 3 αυτοκινήτων στη Λεωφ. Βουλιαγμένης

Ο τράπερ Trannos τραυματίστηκε σε τροχαίο - 3 τραυματίες σφοδρής σύγκρουσης 3 αυτοκινήτων στη Λεωφ. Βουλιαγμένης
Καραμπόλα 3 οχημάτων από απώλεια ελέγχου

O τράπερ Trannos ενεπλάκη χθες βράδυ Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο ατύχημα, ένα χρόνο αφότου σκοτώθηκε ο Mad Clip.
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε από νωρίς ο μάνατζέρ του, ο Trannos νοσηλεύεται σε κλινική στο Φάληρο μετά το ατύχημά του, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκαν όλες οι επερχόμενες εμφανίσεις του.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του.
Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας.
Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε η ανάρτηση του μάνατζερ.
1_453.JPG

Λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει εμπλακεί στο σοβαρό τροχαίο, με την καραμπόλα των τριών αυτοκινήτων στη λεωρόφο Βουλιαγμένης.
1_455.JPG
Η καραμπόλα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Σφοδρότατη σύγκρουση ανάμεσα σε τρία ΙΧ
αυτοκίνητα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.
Τα 3 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στις 23.40 ύψος στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στη συμβολή με την οδό Καλύμνου, στο ύψος της Βούλας.
Ειδικότερα, ο πρώτος οδηγός, κινούμενος στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε με τα άλλα δύο οχήματα.
Το ένα όχημα καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ, η οποία βρισκόταν στην διαχωριστική νησίδα, ενώ από την σύγκρουση αναποδογύρισε, ενώ η μηχανή του εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας που διέκοψαν την κυκλοφορία και 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν μετά από μια ώρα να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς.
Οι δύο γυναίκες οδηγοί τραυματίστηκαν πιο σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο άλλος οδηγός πιο ελαφρά.
3_8.webp



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης