Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο – Έγιναν 4 συλλήψεις

ΕΛ.ΑΣ: Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο – Έγιναν 4 συλλήψεις
Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκρότηση εγκληματικής ομάδας

Εξαρθρώθηκε στη Μύκονο την Κυριακή 28/8 τετραμελή ομάδα αλλοδαπών που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο νησί από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκρότηση εγκληματικής ομάδας.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Τι κατασχέθηκε

Ο εντοπισμός των δραστών έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 28/8 μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τη στιγμή που προέβαιναν σε προμήθεια – διάθεση ναρκωτικών ουσιών προς άμεση χρήση από ενδιαφερόμενους πελάτες.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 5 φιξάκια κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,2 γραμμ. , 1,1 γραμμ. Κεταμίνη, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό ύψους 1.835 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης