Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό περιοχής της Χαλκίδας - Παραβάσεις, προσαγωγές και συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό περιοχής της Χαλκίδας - Παραβάσεις, προσαγωγές και συλλήψεις
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συμμετείχαν και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Χαλκιδέων και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής ενότητας Εύβοιας

Ελέγχους σε 64 άτομα, 48 οχήματα και σε μια οικία, πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε οικισμό της Χαλκίδας, στο πλαίσιο των οποίων έγιναν 11 προσαγωγές, 2 συλλήψεις και βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Ειδικότερα, στοχευμένη ειδική αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα της Παρασκευή 26/8 από τις 07:30 έως 13:30, σε οικισμό περιοχής της Χαλκίδας.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συμμετείχαν και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Χαλκιδέων και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής ενότητας Εύβοιας.

Οι έλεγχοι

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθησαν 64 άτομα, προσήχθησαν 11 άτομα και συνελήφθησαν 2 άτομα, εκ των οποίων το ένα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και ένα για παράβαση υγειονομικού κανονισμού.
Επίσης, ελέγχθησαν 48 οχήματα και μία οικία, βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), ενώ ακινητοποιήθηκαν 9 οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης