Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπαράζ συλλήψεων σε Σαντορίνη, Ίο, Μύκονο και Μήλο

Μπαράζ συλλήψεων σε Σαντορίνη, Ίο, Μύκονο και Μήλο
Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου

Επτά αλλοδαποί και πέντε ημεδαποί συνελήφθησαν χθες και σήμερα, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου.
Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου.

Αναλυτικά οι συλλήψεις:

  • Στις 18 Αυγούστου 2022 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
  • Στις 18 Αυγούστου 2022, πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στην Ίο 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο.
  • Στις 18 Αυγούστου 2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο δύο αλλοδαποί (ηλικίας 31 και 32 ετών), οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
  • Στις 18 Αυγούστου 2022 το απόγευμα συνελήφθη στη Σαντορίνη 37χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών, για ασέλγεια σε ανήλικη η οποία είχε συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη.
  • Τις νυχτερινές ώρες της 18ης προς 19η Αυγούστου 2022 συνελήφθησαν στη Μήλο τρεις ημεδαποί οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
  • Τις νυχτερινές ώρες της 18ης προς 19η Αυγούστου 2022 συνελήφθησαν στη Μύκονο ένας 28χρονος αλλοδαπός και ένας 29χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για ηχορύπανση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και άμεσης διερεύνησης σχετικών καταγγελιών διαπιστώθηκε ότι:

α) χθες βραδινές ώρες ο 28χρονος λειτουργούσε, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ το οποίο αναπαράγονταν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

β) σήμερα πρώτες πρωινές ώρες ο 29χρονος διοργάνωνε, ως προσωρινά υπεύθυνος, εκδήλωση «πάρτι» σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης