Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρήτη: Ταξιτζής στα Χανιά βρήκε τσαντάκι με 4.500 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία

Κρήτη: Ταξιτζής στα Χανιά βρήκε τσαντάκι με 4.500 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία
Το… εύρημα του οδηγού ταξί, ανήκε σε τουρίστα, ο οποίος, για καλή του τύχη, είχε μόλις έρθει στα Χανιά για διακοπές

Σε μια αρκετά φιλότιμη πράξη προχώρησε ένα οδηγός ταξί στα Χανιά χθες (18/8). Βρήκε στον δρόμο μια τσάντα με 4.500 ευρώ και με τραπεζικές κάρτες και δεν την κράτησε αλλά την παρέδωσε στην αστυνομία.
Το… εύρημα του οδηγού ταξί, ανήκε σε τουρίστα, ο οποίος, για καλή του τύχη, είχε μόλις έρθει στα Χανιά για διακοπές.
Την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε από την αστυνομία και κλήθηκε να παραλάβει το τσαντάκι και τα λεφτά.

«Ήμουν φορτωμένος, είχα πάρει κούρσα από το αεροδρόμιο για Αποκόρωνα και όπως φεύγαμε από το αεροδρόμιο, είδα στο πλάι του δρόμου αυτό το τσαντάκι. Σταμάτησα και το πήρα και όταν το άνοιξα είδα ότι είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα αλλά και τραπεζικές κάρτες», δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τσάντα δεν ήταν αντικείμενο που είχε χαθεί μέσα στο ταξί του, απλώς έτυχε να το δει στον δρόμο.

«Δουλεύουμε στο ταξί πάνω από 30 χρόνια και έχω κατά καιρούς βρει και άλλα. Μια φορά επί δραχμών, μια μητέρα είχε μαζί της τα λεφτά για να αποπληρώσει το στεγαστικό δάνειο του γιου της και τα ξέχασε μέσα στο ταξί», είπε .

«Ωστόσο το παράπονο που έχω είναι ότι δεν έλαβα ένα ευχαριστώ. Και δεν εννοώ χρήματα, δεν θέλω χρήματα, αλλά δεν άκουσα ένα ευχαριστώ έστω από το τηλέφωνο από τον άνθρωπο που είχε χάσει το τσαντάκι» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης