Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας κατά Μπιμπίλα για τον Γιώργο Μάγκα: Υπάρχουν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που τον παίρνουν στα σοβαρά

Κούγιας κατά Μπιμπίλα για τον Γιώργο Μάγκα: Υπάρχουν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που τον παίρνουν στα σοβαρά
Κούγιας: Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, που από λάθος χθες (18/8) «πέθανε» τον βασιλιά του κλαρίνου Γιώργο Μάγκα, εξαπολύει ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.
«Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην δήλωσή του.

Ολόκληρη η δήλωση

Δυστυχώς ο Μπίμπιλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει.
Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτή τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και «το παραμύθι παύει να έχει δράκο», αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και το φίλο μου τον Μάγγα.
Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά.
Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης