Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κομοτηνή: Έξι συλλήψεις διακινητών για παράνομη μεταφορά 37 μεταναστών

Κομοτηνή: Έξι συλλήψεις διακινητών για παράνομη μεταφορά 37 μεταναστών
Όλοι μετέφεραν με τα οχήματά τους παράνομους μετανάστες

Στη σύλληψη έξι διακινητών, οι οποίοι φέρονται ότι προωθούσαν μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, προχώρησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Ορεστιάδας, Δράμας και Ξάνθης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί σε αγροτική οδό μεταξύ των οικισμών Γρατινής και Ροδίτη Ροδόπης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό που εντόπισαν να μεταφέρει με φορτηγό αυτοκίνητο παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.
Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ διαπιστώθηκε πως στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης και σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης των ελληνικών δικαστικών αρχών για ληστεία.
Επιπλέον, στη σύλληψη δύο ατόμων στον κάθετο άξονα Κομοτηνής - ελληνοβουλγαρικών συνόρων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς μετέφεραν παράνομα με αυτοκίνητο πέντε μετανάστες. Μάλιστα, οι δυο συλληφθέντες αρχικά προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.
Ακόμη, τρεις συλλήψεις, εν των οποίων οι δύο αλλοδαποί, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Μάνδρα Έβρου, στη δημοτική οδό στο ύψος του οικισμού Καλαμώνα Δράμας, αλλά και στην Εθνική οδό Πόρτο Λάγους – Ξάνθης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις πραγματοποιούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, Ιάσμου Ροδόπης, Διδυμοτείχου Ορεστιάδας, Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Ξάνθης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης