Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξάρχεια: Παρουσία αστυνομίας ξεκίνησαν οι εργασίες του Μετρό - Ένταση με κατοίκους

Εξάρχεια: Παρουσία αστυνομίας ξεκίνησαν οι εργασίες του Μετρό - Ένταση με κατοίκους
Ξεκίνησαν οι εργασίες του μετρό στα Εξάρχεια
Σχετικά Άρθρα

Παρουσία αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησαν οι εργασίες για τα έργα της Γραμμής 4 του Μετρό στην πλατεία των Εξαρχείων, χωρίς να λείψουν και στιγμές έντασης με τους κατοίκους.
Από τα ξημερώματα της Τρίτης 9/8 μπουλντόζες, συνοδεία των ΜΑΤ, περιέφραξαν με τσιμεντένιους φράχτες την πλατεία και τα συνεργεία προχώρησαν σε κοπές δένδρων.
Στο σημείο βρέθηκαν κάτοικοι που αντιτίθενται στη δημιουργία του μετρό και μάλιστα, υπήρξε και ένταση με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.
«Η πλατεία χρειάζεται Ζωή, Ελευθερία, Δημιουργία, όχι σταθμό Μετρό» αναφέρεται σε πανό που κρατούσαν οι κάτοικοι που πραγματοποίησαν πορεία.
exarxeia1.JPG
ex.JPG
Η γραμμή 4 του Μετρό

Σημειώνεται ότι ο Σταθμός Εξάρχεια του μετρό είναι ένας από τους 15 νέους υπόγειους σταθμούς της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας, Τμήμα Α' – Άλσος Βεΐκου – Γουδή, και χωροθετείται επί της πλατείας Εξαρχείων, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Σπ. Τρικούπη στον Δήμο Αθήνας.
Συνολικά, το Έργο αποτελείται από τους ακόλουθους 15 νέους υπόγειους σταθμούς: Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, Ελικώνος, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημία, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Ζωγράφου και Γουδή, καθώς και εννέα (9) ενδιάμεσα ή/και τερματικά φρέατα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης