Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης

Κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης
Στεφάνια απέστειλαν πολιτικοί -ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Νίκος Χαρδαλιάς- επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, μέσα ενημέρωσης

Κηδεύτηκε από το Α' Νεκροταφείο ο δημοσιογράφος και εκδότης Σταύρος Ψυχάρης.
Το Α' Νεκροταφείο από νωρίς κατακλύστηκε από στεφάνια για τον εκλιπόντα, ενώ στο παρεκκλήσι βρέθηκε η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα τέσσερα παιδιά του, φίλοι και συνεργάτες από το χώρο της δημοσιογραφίας και όχι μόνο.
Ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη Ανδρέας, σε ανάρτησή του, αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματά του.
«Αντίο αγαπημένε μου πατέρα. Μπορεί να έφυγες, αλλά η αγάπη σου, οι συμβουλές σου και τα μαθήματα ζωής που μου έμαθες θα με συντροφεύουν πάντα. Σε ευχαριστώ» έγραψε, και πρόσθεσε ευχαριστώντας για τη συμπαράσταση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για τα πολύ θερμά και συγκινητικά μηνύματα που μου στείλατε για την απώλεια του πατέρα μου. Να είστε καλά».
Κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος, τη σύζυγό του, Χρίστινα Τσούτσουρα με τις κόρες τους Χριστίνα και Σοφία, τους γιους του, Παναγιώτη και Ανδρέα, τα εγγόνια του, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην υπουργοί Πέτρος Μολυβιάτης και Χρήστος Σπίρτζης, οι ποικοκολόγοι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Σάκης Κεχαγιόγλου,  η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, καθώς και πολλά μέλη της δημοσιογραφικής οικογένειας.
Στεφάνια απέστειλαν πολιτικοί -ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Νίκος Χαρδαλιάς- επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, μέσα ενημέρωσης. 

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Ο Σταύρος Ψυχάρης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη σε ηλικία 77 ετών στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια. 

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Η σύζυγός του Χριστίνα Τσούτσουρα-Ψυχάρη με τις κόρες τους, Χριστίνα και Σοφία. 

 

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Οι γιοι του, Παναγιώρης και Ανδρέας Ψυχάρης

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Κηδεία Σταύρου Ψυχάρη

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης