Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας: Ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη ο Θ. Αδαμαντίδης από τη σύντροφό του – Κανονικά το δικαστήριο

Κούγιας: Ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη ο Θ. Αδαμαντίδης από τη σύντροφό του – Κανονικά το δικαστήριο
Ο συνήγορος του Θ. Αδαμαντίδη αναφέρει πως έχει υπάρξει εξομάλυνση στις σχέσεις των δύο πλευρών, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη καθώς δεν έπραξε κάτι παράνομο, ενώ σημειώνει πως η δίκη θα γίνει κανονικά
Διαψεύδει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας πως ο εντολέας του Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη από την σύντροφό του, που τον είχε καταγγείλει για λεκτική και σωματική κακοποίηση με την υπόθεση να φτάνει στα δικαστήρια.
Η ανακοίνωση του κ. Κούγια ήρθε μετά τις πληροφορίες πως ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να της είπε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και για το λόγο αυτό η δικαστική διαμάχη θα λάβει τέλος.
Ο συνήγορος του Θ. Αδαμαντίδη αναφέρει πως έχει υπάρξει εξομάλυνση στις σχέσεις των δύο πλευρών, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη καθώς δεν έπραξε κάτι παράνομο, ενώ σημειώνει πως η δίκη θα γίνει κανονικά.
Διότι σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τον ποινικολόγο, δεν υπάρχει δυνατότητα εξωδικαστικής διευθέτησης, καθώς το αδίκημα για το οποίο έχει παραπεμφθεί ο Θ. Αδαμαντίδης διώκεται αυτεπαγγέλτως με αποτέλεσμα το δικαστήριο να γίνει κανονικά στις 4 Οκτωβρίου οπότε και έχει προσδιοριστεί η διαδικασία μετά την αναβολή που δόθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποινικολόγου

«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.
Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.
Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.
Αθήνα, 04/08/2022
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης