Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λέσβος: Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίασε τη 13χρονη

Λέσβος: Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίασε τη 13χρονη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας, γεννηθέντα την 28-11-1969 στον Καναδά

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 53χρονου αστυνομικού και προπονητή βόλεϊ που κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, μόλις 13 ετών, στη Λέσβο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας, γεννηθέντα την 28-11-1969 στον Καναδά.
01082022dimosiopoiisi003.jpg

Η καταγγελία

Ο 43χρονος άνδρας κατηγορείται για το βιασμό της 13χρονης κοπέλας το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα Χανιά.
Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, όταν η οικογένεια της 13χρονης, που διαμένει στο Βέλγιο, κατήγγειλε το βιασμό της ανήλικης.
Η σύλληψη του 43χρονου έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων μετά από διεθνές ένταλμα μέσω της Interpol.

Ασύλληπτες λεπτομέρειες της υπόθεσης

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από την καταγγελία βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού κατά τη διαμονή της για δυο μήνες στα Χανιά το προηγούμενο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληφορορίες του flashnews.gr, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ένα πολύ στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού.
Συγκεκριμένα, η 13χρονη που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δυο μήνες στο σπίτι του πατέρα της.
Εκεί έζησε έναν απίστευτο και συνεχή εφιάλτη σύμφωνα με τα καταγγελόμενα.
Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δυό μήνες.
Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος «φίλος» φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν, καθώς και στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά τις γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό, επιπλέον θυμάτων βιασμού ή ασελγών πράξεων, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης