Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σέριφος: Κοπέλα κατήγγειλε ότι βίασαν δύο Πακιστανοί σε παραλία - Έφτασε ημιλιπόθυμη στο αστυνομικό τμήμα

Σέριφος: Κοπέλα κατήγγειλε ότι βίασαν δύο Πακιστανοί σε παραλία - Έφτασε ημιλιπόθυμη στο αστυνομικό τμήμα
Όπως υποστήριξε η νεαρή γυναίκα, τα δυο άτομα την προσέγγισαν ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή Λιβάδι και κατάφεραν να την οδηγήσουν σε παραλία, όπου την βίασαν

Τον βιασμό της σε παραλία στη Σέριφο από δυο άντρες ασιατική καταγωγής, πιθανότατα Πακιστανούς, κατήγγειλε μια 23χρονη κοπέλα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές αναφορές, θύμα βιασμού από δυο άγνωστα άτομα, ασιατικής καταγωγής όπως ανέφερε, έπεσε στην Σέριφο, μια γυναίκα 23 ετών.
Η καταγγελία έγινε στον αστυνομικό σταθμό του νησιού το πρωί της Τετάρτης όπου έφθασε η γυναίκα σε άθλια κατάσταση (27/7), με την καταγγέλουσα να αναφέρει πως ο βιασμός, έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/7).

Ο βιασμός στην παραλία

Όπως υποστήριξε η νεαρή γυναίκα, τα δυο άτομα την προσέγγισαν ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή Λιβάδι και κατάφεραν να την οδηγήσουν σε παραλία, όπου την βίασαν.
Όταν ξύπνησε οι άνδρες είχαν εξαφανιστεί.
Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες, δηλαδή μεταξύ 04:00- 04:30 η ωρα το πρωί.
Η κοπέλα διασκέδασε στην παραλία Λιβάδι.
Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- η νεαρή γυναίκα δεν θυμάται τα ακριβή περιστατικά ίσως λόγω μέθης ίσως λόγω του ότι οι δύο άνδρες της έριξαν κάτι στο ποτό της- οι δυο άνδρες την άρπαξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.
Εκεί την έριξαν στην άμμο, ο ένας έπεσε πάνω της κρατώντας της τα χέρια, την ίδια ώρα που ο δεύτερος την βίαζε.
Μόλις οι δυο ολοκλήρωσαν την πράξη τους, την παράτησαν λιπόθυμη και εξαφανίστηκαν.
Όπως είναι φυσικό, όλο το νησί έχει αναστατωθεί ενώ οι Αστυνομικοί αναζητούν τους δυο δράστες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης