Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Τουρισμός για Όλους»: Έγινε η κλήρωση - Ποιοι είναι οι 200.000 δικαιούχοι (Έγγραφο)

«Τουρισμός για Όλους»: Έγινε η κλήρωση - Ποιοι είναι οι 200.000 δικαιούχοι (Έγγραφο)
Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τα αποτελέσματα της κλήρωσης των πρώτων 200.000 δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».
Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να συνδεθούν με τους προσωπικούς τους κωδικούς TaxisNet στο vouchers.gov.gr, όπου δίπλα από την κατάσταση της αίτησης θα γράφει: α) Κληρωθείσα, που σημαίνει ότι δικαιούστε το voucher των 150 ευρώ, β) Μη κληρωθείσα, που σημαίνει πως δεν είστε δικαιούχοι.

Δείτε εάν είστε ανάμεσα στους τυχερούς με ένα κλικ εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.
Η κάρτα δεν ισχύει για εισιτήρια και εστίαση.
Μέσα στις επόμενες ώρες θα σταλεί mail στους 200.000 τυχερούς του προγράμματος Τουρισμός για Όλους, όπου θα σας ανακοινωθεί ότι η αίτησή σας έχει κληρωθεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης