Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ένας 59χρονος δολοφόνησε τη μητέρα του – Ομολόγησε και συνελήφθη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ένας 59χρονος δολοφόνησε τη μητέρα του – Ομολόγησε και συνελήφθη
Νεκρή εντοπίστηκε η 84χρονη

Τη δολοφονία της μητέρας του ομολόγησε ένας 59χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.
Η 84χρονη γυναίκα έμενε μαζί με τον 59χρονο γιο της στο Ξηροχώρι του δήμου Χαλκηδόνας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης. Εντοπίστηκε νεκρή και οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν τον 59χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ως ύποπτο.
Τελικά, ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονης που τελέστηκε σε περιοχή της Χαλκηδόνας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (26/72022), σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 84χρονη, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης