Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πορτοσάλτε για τις σαγιονάρες στο Προεδρικό: «Να ξηλωθεί η φρουρά που του επέτρεψε να μπει» - Ποια η αλήθεια

Πορτοσάλτε για τις σαγιονάρες στο Προεδρικό: «Να ξηλωθεί η φρουρά που του επέτρεψε να μπει» - Ποια η αλήθεια
Αφού η εν λόγω εμφάνιση έλαβε αρκετά επικριτικά σχόλια και έγιναν διάφορες εικασίες για την ταυτότητα του άνδρα, αποδείχθηκε πως πρόκειται για τον Ιωάννη Στρατάκη, βιολιστή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, που βρισκόταν εκεί ως μουσικός και όχι ως καλεσμένος ενώ η φωτογραφία είχε τραβηχθεί πολύ πριν από την επίσημη έναρξη της δεξίωσης

Η εμφάνιση ενός «άνδρα με τις σαγιονάρες» στην 48η Επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.
Από την πλευρά του ο Αρης Πορτοσάλτε ζήτησε να διώξουν τη φρουρά του Προεδρικού επειδή τον άφησαν να περάσει.
«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή.
Τι να πω» είπε ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ.

Ποιος είναι ο καλεσμένος με τη βερμούδα

Αφού η εν λόγω εμφάνιση έλαβε αρκετά επικριτικά σχόλια και έγιναν διάφορες εικασίες για την ταυτότητα του άνδρα, αποδείχθηκε πως πρόκειται για τον Ιωάννη Στρατάκη, βιολιστή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, που βρισκόταν εκεί ως μουσικός και όχι ως καλεσμένος ενώ η φωτογραφία είχε τραβηχθεί πολύ πριν από την επίσημη έναρξη της δεξίωσης. 

Το παραπάνω επιβεβαιώνει και η ανάρτηση του ίδιου του Ιωάννη Στρατάκη που έκανε στο Facebook:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης