Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρόδο: Γυναίκα έλαβε πρόστιμο 6,6 εκατ. ευρώ για τροχονομική παράβαση

Ρόδο: Γυναίκα έλαβε πρόστιμο 6,6 εκατ. ευρώ για τροχονομική παράβαση
Όταν τελικά μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ

Άναυδη έμεινε γυναίκα από τη Ρόδο όταν άνοιξε ειδοποιητήριο που πήρε στα χέρια της το οποίο έπρεπε να αναγράφει ότι πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 100 ευρώ για τροχονομική παράβαση.
Παρόλα αυτά όταν η ίδια κοίταξε το ποσό αντιλήφθηκε ότι καλούνταν να πληρώσει πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας rodiaki.gr, περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό.
Αρχικά, η γυναίκα πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… έξι χιλιάδες ευρώ.
Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να σκεφτεί από που θα μπορούσε να της επιβληθεί ένα τέτοιο πρόστιμο, συνειδητοποιούσε… σιγά-σιγά το ποσό, θεωρώντας όμως ότι πρόκειται για…εξήντα χιλιάδες ευρώ.
Όταν τελικά μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ.
Την επόμενη ημέρα η γυναίκα μετέβη, με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε:
«Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!
Ο υπάλληλος της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς και επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της.
d061dc0a689ecb5e76ed510da20e80d5.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης