Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ιωάννης Βλάχος: Κρεσέντο συκοφαντιών και παραπληροφόρησης από την υπεράσπιση Λιγνάδη

Ιωάννης Βλάχος: Κρεσέντο συκοφαντιών και παραπληροφόρησης από την υπεράσπιση Λιγνάδη
Βλάχος: Η αλήθεια, από την οποία ο Κούγιας έχει πάρει παλαιόθεν αμετάκλητο διαζύγιο, είναι ότι το Δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβασθεί η δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου  να διερευνηθεί η εγκυρότητα της εξουσιοδότησης που μου παρέσχε ο εκ των μηνυτών, Δ.Μ

Σε δήλωση κατά του Αλέξη Κούγια προχώρησε ο δικηγόρος προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του Δ. Λιγνάδη, Ιωάννης Βλάχος.
Όπως αναφέρει ο κ. Βλάχος:
Κορυφώνοντας την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης με ασύστολες συκοφαντίες κατά των θυμάτων, δημοσιογράφων, αλλά και εμού προσωπικώς, ο Κούγιας, αποτυχημένος υπερασπιστής του πρωτοδίκως καταδικασμένου για 2 βιασμούς ανηλίκων σε 12 χρόνια κάθειρξη, χωρίς ελαφρυντικά, Δ. Λιγνάδη, με το νεότερο από τα αμέτρητα "δελτία τύπου" που καθημερινώς εκδίδει, υποστήριξε ότι δήθεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον μου για πλαστογραφία με ομόφωνη απόφαση του Δικαστηρίου και σύμφωνη πρόταση του κ. Εισαγγελέα της Έδρας.
Η αλήθεια, από την οποία ο Κούγιας έχει πάρει παλαιόθεν αμετάκλητο διαζύγιο, είναι ότι το Δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβασθεί η δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου  να διερευνηθεί η εγκυρότητα της εξουσιοδότησης που μου παρέσχε ο εκ των μηνυτών, Δ.Μ, διότι ο ίδιος παρ' ότι δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, δεν εμφανίστηκε να καταθέσει στο ακροατήριο.
Η εξουσιοδότηση του προς εμένα ήταν καθόλα νόμιμη, όπως αναμφιβόλως θα διαπιστωθεί αρμοδίως.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και στερείται ηθικού αναστήματος, προδίδει όμως την απογοήτευση και την απελπισία του κατηγορουμένου και του υπερασπιστή του για την καταδικαστική απόφαση της Δικαιοσύνης που ήταν αντίθετη στην πολλάκις επεφρασμένη ακατανόητη βεβαιότητα τους για αθώωση του.
«Αυτός που δεν ξέρει την Αλήθεια, είναι άσχετος.
Όμως αυτός που ξέρει την Αλήθεια και την διαψεύδει, είναι κάθαρμα». (Μπέρτολτ Μπρεχτ)

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης