Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο και Ρόδο - Συνολικά 8 συλλήψεις, 46 παραβάσεις

ΕΛ.ΑΣ.: Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο και Ρόδο - Συνολικά 8 συλλήψεις, 46 παραβάσεις

Στόχος των ελέγχων η πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας

Ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, διενεργήθηκαν σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο και Ρόδο, στο πλαίσιο στοχευμένης αστυνομικής δράστης, με αντικείμενο την πρόληψη - καταστολή της μικροεγκληματικότητας.
Μάλιστα, εκτός από τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 8 συλλήψεις.
Ειδικότερα, ατο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το Σαββατοκύριακο (16-17 Ιουλίου) πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράση σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο και Ρόδο με αντικείμενο την πρόληψη - καταστολή της μικροεγκληματικότητας, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες, τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος νυχτερινής διασκέδασης και την οδική ασφάλεια.
Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με επαρκή αριθμό αστυνομικών από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.
Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις.

Τα αποτελέσμα των ελέγχων

Σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο και Ρόδο ελέγχθηκαν 49 άτομα και 31 οχήματα, προήχθησαν 8 άτομα και συνελήφθησαν 7 ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για αναπαραγωγή μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Επίσης, βεβαιώθηκαν 38 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και 8 παραβάσεις σε καταστήματα, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης