Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξέσπασε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν ήταν ποτέ φίλος με τον κύριο Μητσοτάκη - Είναι χυδαίο ψέμα»

Ξέσπασε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν ήταν ποτέ φίλος με τον κύριο Μητσοτάκη - Είναι χυδαίο ψέμα»
Ο άξιος δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στάθηκε μόνος απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα, ένα παραπολιτικό μόρφωμα με έντονο οπαδικό κοινό” σημείωσε μεταξύ άλλων
Την έξοδο των φυλακών θα περάσει το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ που όρισε χθες 13/7 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς, ωστόσο θα βρεθεί εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.
“Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες δεν τις γνωρίζω, που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να γίνει η αποφυλάκισή του” δήλωσε ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης στον Alpha, ο οποίος θέλησε στη συνέχεια να επισημάνει με κατηγορηματικό τρόπο: “Ειπώθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος του Πρωθυπουργού.
Μία καραμέλα που την έχουμε ακούσει πολλές φο΄ρες να τη χρησιμοποιούν.
Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση αυτό είναι ένα χυδαίο ψεύδος. Δεν υπήρξε ποτέ φίλος του κυρίου Μητσοτάκη. Αυτό αποδεικνύεται”.
“Τη μάχη του για τη δίκη την έδωσε ο ίδιος και οι λιγοστοί άνθρωποι που του συμπαρασταθήκαμε κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες -άνθρωποι της οικογένειας και του φιλικού του περιβάλλοντος- γιατί υπήρξε η απειλή και ο φόβος.
Ο άξιος δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στάθηκε μόνος απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα, ένα παραπολιτικό μόρφωμα με έντονο οπαδικό κοινό” σημείωσε μεταξύ άλλων.
“Γίνεται εργαλείο ή καύσιμο για πολιτικά παιχνίδια.
Η δικαιοσύνη δεν δικαίωσε τον αδελφό μου, τον καταδίκασε με οριακή πλειοψηφία” είπε ο Γιάννης Λιγνάδης.
“Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό” “Ουδέποτε πίστεψα αυτό το πράγμα και φυσικά πιστεύω ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί.
Έχω επικοινωνήσει μαζί του για τυπικά ζητήματα.
Έχει καταταλαιπωρηθεί, κατέστη εχθρός του λαού, έχει απέναντί του αυτές τις μάζες που τις υποκινούν τα ΜΜΕ που τον έχουν κατασυκοφαντήσει. Είναι ένας άνθρωπος κυνηγημένος. Πώς θέλετε να αισθάνεται;» τόνισε τέλος ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης