Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Μία σύλληψη για πώληση απομιμητικών προϊόντων στο Ηράκλειο - Κατασχέθηκαν 2.256 προϊόντα «μαϊμού»

ΕΛ.ΑΣ.: Μία σύλληψη για πώληση απομιμητικών προϊόντων στο Ηράκλειο - Κατασχέθηκαν 2.256 προϊόντα «μαϊμού»

Το συνολικό ύψος της οικονομικής ζημιάς σε βάρος των δικαιούχων των εμπορικών σημάτων ανέρχεται στο ποσό των 293.187 ευρώ

Σε μία σύλληψη για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και πλαστογραφία σε κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση στις 12/7 σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. / Επιχειρησιακή Διεύθυνση Αττικής / Υποδιεύθυνση Β’ / Τμήμα Η’.
Κατά τους ελέγχους σε κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.256 προϊόντα απομίμησης τα οποία αφορούν σε υποδήματα, είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ κ.λ.π, που έφεραν πλαστά σήματα που μοιάζουν με σήματα επωνύμων εταιριών.
Συνελήφθη ένας άνδρας και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και πλαστογραφία.
Από το κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. / Επιχειρησιακής Διεύθυνση Αττικής / Υποδιεύθυνση Β’ / Τμήμα Η’ επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα κατ’ εφαρμογή σχετικής νομοθεσίας, συνολικού ύψους 8.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το συνολικό ύψος της οικονομικής ζημιάς σε βάρος των δικαιούχων των εμπορικών σημάτων ανέρχεται στο ποσό των 293.187 ευρώ.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
p2.JPG

p1_3.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης