Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κιλκίς: Τριπλό τροχαίο με εμπλοκή αγέλης αγριογούρουνων - Δύο νεκροί, στους τραυματίες και αστυνομικοί

Κιλκίς: Τριπλό τροχαίο με εμπλοκή αγέλης αγριογούρουνων - Δύο νεκροί, στους τραυματίες και αστυνομικοί

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν οι δύο από τους τραυματίες

Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων τρεις είναι αστυνομικοί, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων και μιας αγέλης αγριογούρουνων, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11/7 στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέου Πετριτσίου, στο Κιλκίς.
Ήδη, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν δύο από τους τραυματίες του τροχαίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ξημερώματα της Τρίτης12/7 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς συνολικά επτά άτομα, εκ των οποίων οι δύο κατέληξαν.
Οι τρεις τραυματίες, εκ των οποίων μία γυναίκα από τη Βόρεια Μακεδονία, υπέγραψαν και έφυγαν, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο 424.
Σε εξέλιξη είναι η προανάκριση της Τροχαίας Κιλκίς για τις συνθήκες του τριπλού τροχαίου.

Το περιστατικό

Όπως έγινε γνωστό, το περιπολικό που οδηγούσε ένας 42χρονος αστυνομικός με συνεπιβάτες δυο συναδέλφους του, 44 και 36 ετών αντίστοιχα, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων και ξέφυγε της πορείας του.
Στη συνέχεια, ένα όχημα με οδηγό έναν 56χρονο αλλοδαπό (υπήκοος Βόρειας Μακεδονίας) και συνεπιβάτιδα μια 50χρονη, συγκρούστηκε με την ίδια αγέλη, εξετράπη και ανετράπη σε διπλανό χωράφι.
Στη συνέχεια, ένα τρίτο όχημα με οδηγό έναν 53χρονο και συνεπιβάτη έναν 48χρονο, συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

www.bankingnews

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης