Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λουκίδης: Τα κρούσματα μπορεί να είναι πάνω από 30.000 - Δεν θα φέρει κάτι η επαναφορά μέτρων στην παρούσα φάση

Λουκίδης: Τα κρούσματα μπορεί να είναι πάνω από 30.000 -  Δεν θα φέρει κάτι η επαναφορά μέτρων στην παρούσα φάση
«Η χώρα θα πρέπει να θωρακιστεί με αντιικά φάρμακα», ανέφερε ο Στ. Λουκίδης

«Έχουμε πολλά περιστατικά. Δεν είναι ακριβώς αυτά που καταγράφονται, υπάρχει μεγάλη διασπορά, από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει στην κοινότητα. Τα κρούσματα μπορεί να είναι διπλάσια και τριπλάσια, πάνω από 30.000», ανέφερε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Στ. Λουκίδης.
Ο κ. Λουκίδης μιλώντας στο mega σημείωσε πως η διαφορά που υπάρχει πλέον στις νοσηλείες είναι ότι «έχει εξαφανιστεί η μέση ηλικία 40 – 60 έτη» και «έχουμε ηλικιωμένους που έχουν πολλά υποκείμενα».

Δεν θα φέρει κάτι η επαναφορά μέτρων στην παρούσα φάση

Σχετικά με την επαναφορά μέτρων, ο κ. Λουκίδης εκτίμησε ότι «δεν θα φέρουν κάτι στην παρούσα φάση. Ίσως μόνο στα αεροπλάνα και στα αεροδρόμια».
Όπως είπε, «δεν ξέρω αν η διασπορά του χειμώνα θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν που βλέπουμε σήμερα. Τον χειμώνα θα υπάρχουν μέτρα ατομικής προστασίας», ενώ για ενδεχόμενη λήψη μέτρων στα σχολεία σχολίασε πως «θα πρέπει να δούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα».
Τέλος, υπογράμμισε ότι «η χώρα θα πρέπει να θωρακιστεί με αντιικά φάρμακα» και από τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να περιμένουμε και το ανασχεδιασμένο εμβόλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης