Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας κατά Χρηστίδου - Μποσταντζόγλου: Να είναι έτοιμοι να με αποζημιώσουν - Θα λογοδοτήσουν στα δικαστήρια

Κούγιας κατά Χρηστίδου - Μποσταντζόγλου: Να είναι έτοιμοι να με αποζημιώσουν - Θα λογοδοτήσουν στα δικαστήρια
Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, χαρακτήρισε τη γνωστή παρουσιάστρια ως "γνωστή εχθρό" του ηθοποιού και σκηνοθέτη και την κατηγορεί ότι δημοσιοποίησε μία συκοφαντική συνέντευξη

Στα ποινικά δικαστήρια θα κληθούν να λογοδοτήσουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου, σύμφωνα με δήλωση του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια.
Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, χαρακτήρισε τη γνωστή παρουσιάστρια ως "γνωστή εχθρό" του ηθοποιού και σκηνοθέτη και την κατηγορεί ότι δημοσιοποίησε μία συκοφαντική συνέντευξη.
"Γι’ αυτήν τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του "Μποστ" να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

"Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή εχθρός και πολέμιος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της το Σάββατο, ενώ γνώριζε το περιεχόμενο μιας μαγνητοφωνημένης συνεντεύξεως του, αγνώστου εις εμέ αλλά νομίζω και εις τους περισσότερους Έλληνες, γιου του αείμνηστου σκιτσογράφου "Μποστ", δημοσιοποίησε αυτήν την εντελώς συκοφαντική συνέντευξη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με σκοπό να με συκοφαντήσει.
Γι’ αυτήν τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του "Μποστ" να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του.
Όσο για τις κλωτσιές, αυτά θα ήθελα να μου τα πει προσωπικά και να μην τρέχει μετά σαν το Βαλλιανάτο και το Λαζόπουλο στα δικαστήρια. Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει.
Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτήν την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου για τον Αλέξη Κούγια:

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Γιάννης Μποστατζόγλου αναφέρθηκε στις υποθέσεις Φιλιππίδη - Λιγνάδη και δήλωσε πως δεν θα ξαναδούλευε μαζί τους.
Η εικόνα των συναδέλφων του που βρέθηκαν υπόδικοι ήταν αρκετά σοκαριστική.
"Παιδιά, λυπάμαι, αλλά ήδη ακολουθείται μία υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές. Και ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομική άποψη. Βγαίνει ο θύτης ανώτερου του θύματος. Είναι 110 καταγγελίες, είναι δηλαδή 110 ψεύτες και ο ένας το αρνί το βαλλόμενο;".

"Αν αθωωθούν δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους. Δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς σκοτεινό μέλλον; Οι οποίοι είναι παρτάκηδες, ευατούληδες, φιλοχρήματοι και φαταούλες; Δεν βλεπω τον λόγο".

Ο Γιάννη Μποστατζόγλου συμφωνεί με τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ: "Ο άνθρωπος φαίνεται στις δυσκολίες. Για να τους δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης