Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαδάκτυλος: Θα έπρεπε να έχουμε ήδη επαναφέρει τη μάσκα

Εξαδάκτυλος: Θα έπρεπε να έχουμε ήδη επαναφέρει τη μάσκα
Οι 30 με 60 ετών να συνεννοηθούν με το γιατρό τους για το εάν πρέπει να κάνουν ή όχι το εμβόλιο είπε ο κ.Εξαδάκτυλος
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως θα έπρεπε ήδη να έχουμε επαναφέρει τη μάσκα διατύπωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος υπογράμμισε σχετικά με την 4η δόση στους ανθρώπους ηλικίας 30 με 60 ετών πως θα πρέπει να συνεννοηθούν με το γιατρό τους.
«Σε ότι αφορά τον εμβολιασμό με 4η δόση των ανθρώπων που είναι από 30 έως 60 ετών δεν είναι ένα απλό πράγμα για να πούμε κάντε το ή μη το κάνετε.
Η συμβουλή για αυτές τις ηλικίες πρέπει να είναι ατομική» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Εξαδάκτυλος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την αύξηση των κρουσμάτων covid, τόνισε ότι «από παρανόηση εγκαταλείψαμε το πιο απλό και το πιο αποτελεσματικό μέτρο προστασίας που είναι η χρήση της μάσκας».

Αναστρέψιμη η αύξηση

Ο κ.Εξαδάκτυλος χαρακτήρισε αναστρέψιμη τη διασπορά του κορωνοϊού τονίζοντας ότι μετά από δυόμιση χρόνια ξέρουμε όλοι πώς προστατεύεται η υγεία μας και το τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε τη μετάδοση.
«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο ωριμότητας για να μη χρειαζόμαστε το πρόστιμο για να το πράξουμε.
Τη μάσκα ως κοινωνία θα έπρεπε ήδη να την έχουμε επαναφέρει» υπογράμμισε ο κ.Εξαδάκτυλος, αναφέροντας πως τα αυστηρά μέτρα όπου εφαρμόστηκαν απέτυχαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης