Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πόρισμα - Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας

Πόρισμα - Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας
Κατατέθηκε στη ΓΑΔΑ στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών το πόρισμα των ιατροδικαστών
Σχετικά Άρθρα
Κατατέθηκε στη ΓΑΔΑ στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός και αποδίδεται σε εγκληματική πράξη.
Μετά τις αποκαλύψεις για την 9χρονη  Τζωρτζίνα που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, οι έρευνες και οι αναλύσεις έδειξαν πως και τα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια.

Καταθέτουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση.
Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου την Κυριακή ενημερώθηκαν να μεταβούν σήμερα Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας προκειμένου να καταθέσουν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρίκονται στην Πάτρα και χειρίζονται την υποθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, μετά τη δημοσιοποίηση του σημείου και του χρόνου κατάθεσης, υπήρξε αλλαγή "σχεδίου". Ετσι η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της 33χρονης προφυλακισμένης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, κατόπιν νέων οδηγιών συναντάται σήμερα με τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών εκτός Αστυνομικού Τμήματος.
Το σημείο συνάνησης κρατείται ως επτρασφράγιστο μυστικό. Αγνωστο προς το παρόν παραμένει εάν ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκου θα προσέλθει κανονικά στο ΑΤ Δυτικής Αχαΐας ή σε κάποιον άλλο χώρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης