Τελευταία Νέα
Κοινωνία

H Pfizer αποκαλύπτει τις απάτες… της Pfizer για τα εμβόλια του Covid 19 – Οι έγκυες γυναίκες αντιμετωπίζουν παρενέργειες

H Pfizer αποκαλύπτει τις απάτες… της Pfizer για τα εμβόλια του Covid 19 – Οι έγκυες γυναίκες αντιμετωπίζουν παρενέργειες
Μετά την απόφαση δικαστηρίου, να υποχρεώσει την Pfizer να δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία για τα εμβόλια, η Pfizer αποκαλύπτει τις απάτες τις… Pfizer…

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες αλήθειες αποκαλύπτονται γύρω από τα εμβόλια για τον covid 19.
Μετά την απόφαση δικαστηρίου, να υποχρεώσει την Pfizer να δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία για τα εμβόλια, η Pfizer αποκαλύπτει τις απάτες τις… Pfizer…
Η φαρμακευτική εταιρία Pfizer αποδεικνύεται ότι συγκάλυψε πολλές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά την φάση των δοκιμών, μόνο από αυτά τα στοιχεία έπρεπε η εταιρία αυτή να είχε αποκλειστεί για εξαπάτηση της διεθνούς κοινωνίας εν μέσω πανδημίας…

Ποια τα νέα δεδομένα;

Η Pfizer αποκάλυψε μια ακόμη δόση μυστικών εγγράφων που αφορούν το εμβόλιο για τον covid 19.
Η φαρμακευτική εταιρία γνώριζε πλήρως ότι το «εμβόλιο» για τον covid 19 έχει παρενέργειες στις εγκύους γυναίκες αλλά το απέκρυψε και διέδιδε ότι όσοι υποστηρίζουν τέτοια στοιχεία… παραπληροφορούν την κοινωνία.
Η Pfizer λοιπόν όχι μόνο έλεγε ψέματα αλλά παραπληροφορούσε σκόπιμα την διεθνή κοινωνία και ειδικά τις εγκύους.
Σε ένα έγγραφο που ονομάζεται "reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf", στην σελίδα 12 του οποίου περιλαμβάνει ανησυχητικά δεδομένα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.
«Η Pfizer αναφέρει στο έγγραφο ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 υπήρχαν 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στο εμβόλιο mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», αναφέρει το Exposé News .
«Συνολικά 46% των μητέρων (124 που συμμετείχαν) που εμβολιάστηκαν με εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19 υπέστησαν ανεπιθύμητη παρενέργεια».
«Από αυτές τις 124 μητέρες που υπέστησαν ανεπιθύμητη παρενέργεια, οι 49 θεωρήθηκαν μη σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες, ενώ οι 75 θεωρήθηκαν σοβαρές παρενέργειες.
Αυτό σημαίνει ότι το 58% των μητέρων που ανέφεραν ότι υπέφεραν από ανεπιθύμητες παρενέργειες υπέστησαν σοβαρές επιπλοκές έως και σε λίγες περιπτώσεις θάνατο του εμβρύου».
Από 270 περιπτώσεις γυναικών που ήταν εγκυμονούσες, η Pfizer έχασε τα ίχνη των 238 γυναικών.

Η τελευταία παρτίδα εγγράφων της Pfizer που δημοσιοποιήθηκαν περιέχει επίσης μια ανησυχητική αποκάλυψη από τις 270 έγκυες γυναίκες και τις οποίες παρακολουθούσε η Pfizer, οι 238 από αυτές εξαφανίστηκαν από την βάση δεδομένων.

Από τις 33 έγκυες γυναίκες που εξακολουθούσε να παρακολουθεί η Pfizer, οι 23 από αυτές τις έγκυες γυναίκες κατέληξαν σε αποβολή.
Δύο έγκυες βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον πρόωρο θάνατο του μωρού, ενώ σε μια περίπτωση γεννήθηκε το μωρό και απεβίωσε… και το πιο εντυπωσιακό μόνο μια έγκυος γυναίκα είχε «φυσιολογικό αποτέλεσμα».

Τι υποστηρίζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο;

«Το εμβόλιο mRNA του COVID-19 BNT162b2 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό.
Επιπλέον, οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους».

Η νέα έκδοση της ίδιας καθοδήγησης ισχυρίζεται ότι οι έγκυες γυναίκες μπορούν να λαμβάνουν τα εμβόλια της Pfizer, αλλά μόνο «όταν τα πιθανά οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων για τη μητέρα και το έμβρυο».
Η καθοδήγηση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου συνιστά στις έγκυες γυναίκες να λαμβάνουν τα εμβόλια Pfizer μόνο εφόσον έχουν αξιολογήσει τους δυνητικούς κινδύνους.
Ταυτόχρονα, αυτές οι ίδιες αρχές συνεχίζουν να λένε στις έγκυες γυναίκες να αποφεύγουν το τσάι από βότανα και τα συμπληρώματα βιταμινών γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνα.

Όλα αυτά δείχνουν για άλλη μια φορά ότι οι πολίτες δεν μπορούν να εμπιστευτούν τις κυβερνήσεις.
Δίνουν συστηματικά συμβουλές με τη μορφή καθοδήγησης όπως και για τα εμβόλια όσο και για την ίδια την πανδημία του Covid παραπληροφορώντας.

Τα εμβόλια προκαλούν καρκίνους;

«Ορισμένοι γιατροί υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 προκαλούν καρκίνο, και όχι μόνο στο σημείο της ένεσης, αλλά σε όλο το σώμα λόγω των τοξικών πρωτεϊνών».
Σύμφωνα με ιατρούς, δεν είναι ασυνήθιστο να αναπτύσσονται όγκοι σαρκώματος στο σημείο της ένεσης ενός εμβολίου, τόσο σε ανθρώπους όσο και σε κατοικίδια, είτε η ένεση γίνεται στον ώμο, στο μηρό ή αλλού.

Όπως αναφέρει το Natural News, η φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων διαταράσσεται από θανατηφόρες τοξίνες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των γενετικά τροποποιημένων ιών, των τροποποιημένων βακτηρίων και διαφόρων τοξικών πρόσθετων που χρησιμοποιούνται για την τόνωση των ανοσολογικών αποκρίσεων.

Αυτοί οι καρκινικοί όγκοι σαρκώματος εμφανίζονται σε συνδετικούς ιστούς (συνήθως μύες) και μπορούν να δώσουν μετάσταση με την πάροδο του χρόνου (ονομάζονται ινοσαρκώματα).
Ξεκινούν στο σημείο της ένεσης του εμβολίου, καθώς το σώμα προσπαθεί να ενθυλακώσει το τοξικό περιεχόμενο του εμβολίου περιβάλλοντάς το με ασβέστιο, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί περαιτέρω βλάβη που θα προκληθεί από τις τοξίνες και την εξάπλωση του καρκίνου.

Πολλά καρκινογόνα συστατικά εμβολίων , όπως αναφέρονται στον πίνακα έκδοχων εμβολίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, αλουμίνιο, υδράργυρο, ανασυνδυασμένη ανθρώπινη λευκωματίνη, φορμαλδεΰδη, βιομηχανικές βαφές, ουρία (ούρα ζώων), πολυσορβικό 80, αλβουμίνη βοοειδών, μολυσμένα κύτταρα νεφρού αφρικανικού πράσινου πιθήκου, λάτεξ κ.λπ.
Ωστόσο, η λίστα με τις παρενέργειες στη συσκευασία δεν προειδοποιεί για πιθανό σάρκωμα στο σημείο της ένεσης, ούτε οι γιατροί και οι νοσοκόμες.

Είναι απαράδεκτο για τους γιατρούς και τους ανοσολόγους να ισχυρίζονται ότι οι ποσότητες τοξινών στα εμβόλια δεν είναι αρκετά υψηλές ώστε να προκαλούν σοβαρά προβλήματα όταν εντοπίζονται κακοήθεις καρκινικοί όγκοι που μοιάζουν με σάρκωμα στα σημεία ένεσης του εμβολίου, αναφέρει το Natural News.

Σύμφωνα με το Natural News, αυτό συμβαίνει σε έως και 1 στους 1000 ασθενείς.
Τα περισσότερα σαρκώματα θα εμφανίζονταν μετά από τρεις μήνες, αλλά μερικά είχαν παρατηρηθεί, δοκιμαστεί, διαγνωστεί (με βιοψία) και καταγράφηκαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.
Δεν είναι «μη φυσιολογικός ιστός» ή φλεγμονή, είναι καρκίνος.

Οι γιατροί εξήγησαν ότι τα σαρκώματα «τείνουν να επιστρέφουν στην αρχική τους θέση», απαιτώντας επιθετική χειρουργική επέμβαση για να σωθούν ζωές μετά τον εμβολιασμό.
«Τώρα οι γιατροί λένε ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 προκαλούν καρκίνο, και όχι μόνο στο σημείο της ένεσης, αλλά σε όλο το σώμα λόγω των τοξικών πρωτεϊνών αιχμής που ταξιδεύουν στα όργανα καθαρισμού», προειδοποιεί το Natural News.

Όπως αναφέρθηκε στο Ίδρυμα RAIR ΗΠΑ, ο Dr Ράιαν Κόουλ προειδοποίησε ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι αναποτελεσματικά και υπεύθυνα για τον αυξημένο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου.
Ο Dr Roger Hodkinson έχει προειδοποιήσει για την αναζωπύρωση των καρκίνων και την εμφάνιση νέων επιθετικών καρκίνων μετά τα εμβόλια Covid.
Επιπλέον, μια ερευνητική μελέτη (την επιστήμονα Stephanie Seneff από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης MIT και τον παθολόγο και καρδιολόγο του Τέξας Peter McCullough) βρήκε έναν πιθανό κίνδυνο καρκίνου που σχετίζεται με το εμβόλιο mRNA».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης